Drift og konsulenttjenester

Vi gir deg markedets beste drift og konsulenttjenester

Ta kontakt

Lokal Serverløsning

Vi bruker markedsledende produsenter i våre løsninger. I gjennom 30 år i bransjen har vi opparbeidet oss en god kompetanse og en god relasjon med våre produsenter.

 

Den tradisjonelle serverløsningen hvor du selv har all serverinfrastruktur lokalt, er egnet for bedrifter med spesielle krav til ytelse eller datalagrings lokasjon.

Hybrid serverløsning

Kontorland har levert IT-løsninger i en årrekke. Vi hjelper deg med både planlegging og gjennomføring, eller ved investering av en ny løsning.

 

Hybrid serverløsning har i nyere tid blitt stadig mer vanlig. Det gjør at man kan sette ut deler av serverløsningen til en skyleverandør. Fordelene med dette er at forenkler den lokale installasjonen og minimerer bedriftens behov for vedlikehold av løsningen.

Supportavtale

I dag er det veldig mye som er avhengig av at IT-systemene fungerer. Så og si alle bedrifter vil oppleve det som svært uheldig dersom deres systemer kollapser. I flere tilfeller vil det være katastrofalt.

 

Som en IT-leverandør med 30 års fartstid, har vi lært våre kunder å kjenne. Vi kan tilby supportavtaler som gir deg trygget til forutsigbar pris. Våre avtaler gjør at du er sikret hjelp når du faktisk trenger det.

Rådgivning

Kontorland har lang erfaring med server, nettverk, software og PC. Med rådgivning fra oss kan du være trygg på dine valg av IT-løsninger.

 

Vi har over 30 års erfaring med rådgiving for små og mellomstore bedrifter. Denne erfaringen ønsker vi å dele med deg og din bedrift, slik at du kan gjøre de rette valgene innenfor IT.

Prosjektering

Vi har mange systemkonsulenter med høy kompetanse på IT løsninger.

 

Vi hjelper deg med å planlegge og implementere nye IT-systemer samt migrering fra eksisterende løsninger.

Kompetanse

Vår konsulent avdeling består av mange kvalifiserte medarbeidere som dekker alt fra lokal serverdrift til komplekse IT løsninger og hosting tjenester.

 

Vi jobber med mange ulike bransjer. Dette har gitt oss konsulenter med bred kompetanse på mange områder.

Kontorland drifter IT systemene til en rekke bedrifter, blant annet:

Finner du ikke det du leter etter?

Våre kunderådgivere kan hjelpe deg

Link Cards
Link Cards

IT sikkerhet og nettverk

Vi leverer IT-løsninger og hjelper til med planlegging og gjennomføring.

Se mer
Link Cards
Link Cards

DRIFT & KONSULENTTJENESTER

Behov for hjelp til drift av dine IT - løsninger?

Se mer
Link Cards
Link Cards

SKYTJENESTER

Vi hjelper deg med skytjenester

Se mer
Link Cards
Link Cards

PRODUKTER

Vi har produktene til din IT hverdag

Se mer
×