Dette er Kontorland

Kontorland har siden oppstarten i 1987 vært en totalleverandør av kontor og IT-løsninger med salg og support av merker og leverandører av høy kvalitet til bedriftsmarkedet. Vi har vært med på både oppturer og nedturer i bransjen og vår filosofi har hele tiden vært tuftet på en nøktern og jordnær drift.

 

Høy servicegrad og god kontakt med markedet er et av våre viktigste suksesskriterier. Vi har derfor som målsetning å alltid være i forkant når det gjelder nye løsninger innenfor vårt fagområde. Markedet er i konstant endring, og det er derfor en stor nytte for oss å ha tett dialog med både kunder og leverandører. På denne måten kan vi til enhver tid være oppgradert på nye produkter og trender.

 

Vi er i dag ca. 50 ansatte som bestreber oss for å servere dere den beste salgs- og serviceoppfølgingen, slik at dere som kunde ønsker å komme tilbake til oss.

 

Liten eller stor kunde – du er alltid velkommen hos oss!

 

Kontakt

Hvorfor velge oss?

Trofaste medarbeidere

Vi har ansatte som har vært her i mange år og du treffer igjen de samme konsulentene eller selgerne.

Lokal service

Vi har serviceavdelinger på alle avdelinger og du får en rask og effektiv respons.

Lokalt lager

Vi lagerfører på alle avdelinger både utstyr, rekvisita til de modeller vi selger selv, og har daglig leveranser til dere kunder. Dette hindrer lengre driftsstans ved eks. tom for toner.

Logistikk og punktlighet

Levering til avtalt tid er en selvfølgelighet, men logistikk kan også være utfordrende. Er det avtalt en leveranse til et tidspunkt, kan dere stole på at vi holder det vi lover.

Alt på et sted

Vi er en totalleverandør innenfor våre fokusområder til kontoret.

 

 

Ledig stilling

Vi har for tiden ingen ledige stillinger, men vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere.

 

Send oss gjerne en åpen søknad og CV til vår e-post: firmapost@kontorland.no, og vi vil ta kontakt hvis vi ser behovet.

 

×